Pages

May 09, 2011

Top 10 Blogger Sengal Zone !


Assalamualaikum korang korang semua!
Thanx sudi singgah blog biha, hehe
Alahaiii, sopan pulak aku arini
Ok ok, straight to the point lah!
Sebenar nye aku nak join segmen yg dibuat Deeyaudin Sabri
Kalau korang nak join, klik gambar kat atas tu
Ini adalah untuk pencarian top 10 Blogger Sengal Zone!
So saje-saje nak tunjuk kesengalan diri,
tu pasal aku join
gambar yg dipertaruhkan ialah....bunyi drum dulu pliz!!!
Lu scroll ke bawah sambil kite kire 1,2,3 same-same ok?hahaha
Ayuh mengira!
1
-
-
-
-
-
2
-
-
-
-
-
3
-
-
-
-
-
tadddaaaaaaaaaaaaaa
-
-
nset cabuk je der, quality gambar x bape ok, hahaha

Oo..yeah! sengal kan? Sambil member aku bawak motor, aku sempat ajak die snap gambar, hahaha

Dan skarang untuk slogan pulak,
Aku tak kreatif lah bab-bab buat slogan ni
Tapi memandangkan dapat ilham drpd wajah suci kami kat gambar atas tu, aku rase slogan yg sesuai ialah.................
"SENGAL ITU MENAWAN"
kahkahkah!!
jap, jap, jap, pendek camtu dikire slogan ke?
ok, pnjang kan sikit ayat tu lah
"SENGAL ITU MENAWAN, BUAT KAU TERTAWAN SEHINGGA NAIK SAWAN"
argh...lantak! hahaha
tu je la, tatatititutu!!



p/s: kalau nk join, cepat2 sikit, pukul 9.30 mlm ni tarikh tutup!!!

2 comments:

en solo said...

sape sengal ???
hahaha...
good luck ye...


http://solomolo.blogspot.com/2011/05/top-10-blogger-sengal-zone.html

biha a.k.a PETOM said...

hahaha....thanx yo! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...