Pages

May 15, 2011

Terpilih jadi fasilitator, yeay!!

Senarai fasilitator yg terpilih untuk sesi July-December 2011

Fasilitator terpilih Sesi Julai - Disember 2011 (tak nampak nama aku? biar aku list kan, hehe)
1. Bazli B Nor Mohammad
2. Khairol Azwan
3. Mohammad Afiq B. Rosli
4. Mohamad Iqbal Azim B. Azmi
5. Mohd Asri Hishamuddin
6. Azam Ghaffar
7. Muhamad Hasnol Arif B Fadzil
8. Muhammad Abu Ubaidah Bin Tajul Rosli
9. Muhammad Afandi Bin Shaimi
10. Muhammad Fared Bin Agu Salim
11. Hafizi Irfan
12. Muhammad Harith B. A. Kadir
13. Muhammad 'Izzuddin Bin Mohd Tahir
14. Muhammad Nurhafiz Bin Johari
15. Muhammad Shafiq B. Abd Rashid
16. Hafiz Zainuddin
17. Noor Hazmirul Bin Kamaruddin
18. Wan Abdullah Hassan Bin Wan Azmi
19. Aimuni Bt Azizan
20. Aliaa Aiman Binti Ismail
21. Atifakiah Binti Ibrahim
22. Faziela Bt. Ahmad Radzuan
23. Huda Bt. Mohamad Sazali
24. Kamariah Bt. Abu Saed
25. Nabihah Adibah Bt Azman
26. Nor Syakirah Bt Bahru
27. Nor Syaqinah Bt. Md Noor
28. Nor Zakirah Bt. Jamaluddin
29. Norarini Bt. Yahya
30. Norzillawatie Bt Zahidin
31. Nurul Syahirah Bt Osman
32. Rasyida Bt Ab Rahim
33. Siti Norazleen Bt Hashim
34. Siti Norhani Binti Suhib
35. Wan Nur Amira Binti Mior Mohd Nazim

     Haaa, dah nampak dah? How lucky i am! hehe..akhir nye terpilih jadi fasilitator utk sesi July-Dec 2011, last sem aku kat kolej ni, wuaaaa, sedih! At least dapat la bagi sumbangan sikit kat kolej yg ku cintai dan kasihi ni..padahal join sbb nak sijil, haha..Thanx a lot kepada pihak Majlis Perwakilan Pelajar Kolej kerana sudi memilih aku sebagai fasilitator bagi Majlis Haluan Siswa untuk semester Julai-Disember 2011 ni..

p/s: most of the word above termasuk lah list nama tu aku rembat dari Askrie..die pon dapat jadi fasi, yeah! die yg no 5..amboi, nama lagi atas dari aku! aku malas nak copy copy or taip taip list nama sume tu so rembat je dari blog beliau, haha..thanx ye askrie sbb izinkan aku merembat list nama ni, hahaha..to appreciate it, i am tagging u Mohd Asri Hishamuddin.. :)




13 comments:

GaRy™ said...

wahhh!!! tahniah!! gary pun terpilih jadi faci utk sesi orientasi kat kolej matrik gary...hehe... semoga cekal & sabar yer... banyak dugaan tuh...

biha a.k.a PETOM said...

wow..thniah gary! hehe..mcm de pglmn jd fasi gak je kamo? byk dugaan ye? wuaa, takot la plak

Askrie Hishamuddin said...

terharu! haha ;)

biha a.k.a PETOM said...

oo..nak terharu jugak lah, haha~ ;)

aDaH CuLLen said...

aku rase bkn ko buli junior, tp junior buli ko..sbb ko n junior xde beza..ahahahahahhaha!!!!! anyway, have a nice moment!! best gak kan jd fasi..teringin jgk tp dah terlambat ;((

aDaH CuLLen said...

aku rase bkn ko buli junior, tp junior buli ko..sbb ko n junior xde beza..ahahahahahhaha!!!!! anyway, have a nice moment!! best gak kan jd fasi..teringin jgk tp dah terlambat ;((

biha a.k.a PETOM said...

amboi adah, smpai dua kali post! haha..tu la, risau jugak ni..xde beza pon kitorg kn? tp excted pon ade..wah, mcm2 prasaan lah! ko tu nape x anta borg mohon, ishhhh..

miss ieka said...

hope kau jd fasilitator yg baek hati n aku nasuhatkan kau jgn buli junior baru k..igtlah saat2 ketika kita orentasi dahulu...lyn junior baru cam adik2 kau k..peace!!!

biha a.k.a PETOM said...

haha..mesti lah! ntah2 aku yg kne buli nnti, huhu

ain dzaya said...

kolej manew nie??!

biha a.k.a PETOM said...

@ain dzaya: kolej profesional mara seri iskandar, huhu

GamUHU said...

congrate!

biha a.k.a PETOM said...

@GamUHU: hehe..thanx! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...