Pages

May 19, 2011

Beliau blogger baru

Assalamualaikum dan salam satu blogger..
Ehemm, jawab la, tak jawab dose!
Entry yg ni sikit je
Bukan nak mencaci, bukan juga nak memaki
Cuma nak mengutuk je
Nak tau? Nak tau?
Camni cerita nye...
Ade la sorang blogger baru ni
Baru sesangat!
Petang tadi baru die buat blog
Pastu kau tau, die boleh cabar aku
Die kate die cabar aku promote blog die yg baru tu kat entry aku
Ceh, aku pantang di cabar beb!!
Nahhhhh, this entry is specially created for u Cik Leen!!!!
Sebenar nye blogger baru yg cabar aku ni kawan aku sendiri, housemate aku, hahaha
Eh, biar aku tepek muke dia yg aku rembat ni jap

[sy.jpg]

Tu diaaa, muke nak suci abes! (psssss, sbnar nye muke aku ade kt dlm picture beliau ni, tapi di crop! wuaa)
Oh Cik Leen, wajah mu..menjadi pujaan ku..
Tidur malam ku termimpi-mimpi kan mu..
Eeee, geli geli geli

Ok, now..berbalik semula pd tujuan asal entry ni, hehe
If you guys willing to support her as a new blogger, follow lah beliau di > www.ceritaleen.blogspot.com
Dah follow? Ok, thanx a lot! love u guys so much much much



p/s: sweet kan aku sbb baek hati promote kn blog kwn aku ni? kahkahkah!!!

15 comments:

GamUHU said...

ikhlas ke tak? keh3x. Next entry blog aku plak eyh?

Fitri a.k.a BoBoy said...

Sudah..=)

Biha said...

@gamUHU: thanx syahreel! hehe..ok, roger2~

Biha said...

@fitri a.k.a BoBoy: oh, trime kasih..terharu, hehe :)

pwincess Lov3y dOv3y said...

Baek tol kwn nie..

Biha said...

haha..nk support kwn punye psl, :D

Cik Bidadari said...

heeeeeeeee... ingatkan entry gegaduh ke? aduh... memula tadi dah trill dah... akak sikit lagi nak caya... heeeeeeeeeee... terbaiklah... up kengkawan... terbaik dan itulah yg best... sesama

Biha said...

hehe, thanx akak! sje je bgi unsur suspen ckit...support each other dlm blog kn best, sme2 dpt share benefit, :D

ladybird said...

wahhh..it's not fair....why my blog u don't promote like this?????(wahh speaking dh)

Biha said...

sbb ko buat blog dlu kn pastu bru aq buat, hahahaaha..lg pon entry ini DICABAR..ulang suara, DICABAR! hahahaha

ladybird said...

hahahhahah...tau...acah2 ajer...hahahhahah....
selamt berjaya cik leen..hehehe

Biha said...

alahai...sopan nye ko komen ina, haha

miss ieka said...

wehh promote blog aku lak..blog aku x ramai follower cam blog ko..hehe

miss ieka said...

aku cabar ko..ko pntg "DICABAR" kan..kahkahkah....:)

Biha said...

amboi...blog aq jd promoter blog org plak ye, hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...