Pages

May 02, 2011

SAGMEN>>IISSHHHKKK..!! AKU NAK HEADER BARU

Photobucket

Ok, kali ni biha join segmen yg di buat Wancikgumuzik, kalau ade yg minat nak join, klik banner tersebut untuk pegi page Wancikgumuzik tu ye
Biha tak di tag oleh sesiape pon sebab tadi mmg menjengah blog beliau, hehe
Kenapa interested nak join?
Alasan nye kacang je!
Korang tengok lah sendiri blog aku
Ade nampak header?
Ade?
Takde pon! Hahahaha
Soooo bukan setakat aku nak header baru tapi tapi tapi..aku memang nak header! 
Al maklum lah, saya budak baru merangkak dalam dunia blog ni
Tak sempat je nak buat header
Banyak benda baru kena belajar kat blog ni
So memang terkial-kial lah kan, hehe
Lagi pon, aku rase kalau aku buat header sendiri, mau makan mase bape hari, slow motion ckit bab-bab ni, hahaha
Ok, tht's it! hope wancikgumuzik know and totally understand why i really need new header..
Oppsss, not NEW header but a header sebab memang takde header, wakaka

tagging beloved followers

12 comments:

wan_cikgumuzik said...

terima kasih... penyertaan diterima,,,

biha a.k.a PETOM said...

thanx wan_cikgumuzik, hehe :D

KurekureKecik said...

gud luck

biha a.k.a PETOM said...

thanx for the wish kurekurekecik..hehe ;)

~C-K-K~ said...

moga dapat header baru... gud luck...^^

biha a.k.a PETOM said...

thanx C-K-K..jom la same2 join jugak, hehe :)

Azmie said...

nk potret muka kamu pulak? meh la sertai 2nd GA di belog saye.. =)

http://azmihamdan.blogspot.com/2011/04/2nd-ga-potretkan-aku.html

biha a.k.a PETOM said...

ok azmi...biha singgah n if interested, akan join :D

RynaHakimi said...

Gudluck biha =)

biha a.k.a PETOM said...

thnx kak ryna, hehehe :)

zacky ~786~ said...

gud luck ~ smoga dpt la yer :D hehe

biha a.k.a PETOM said...

ok..hopefully dapat lah..thanx zacky :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...