Pages

May 14, 2011

Saya curang tapi awak setia

     Sejak 7hb July 2008, bermula perjalanan hidup saya sebagai pelajar di sebuah kolej. Sekarang dah 14hb May 2011. Wow! Dah 3 tahun saya kat kolej ni. Sekejap nye mase berlalu kan awak? Selama 3 tahun ni jugak kite dah mengharungi hidup sama-sama sebab perkenalan kite pon memang bermula di kolej ni kan? Hehe..
     
     Sumpah selama 3 tahun ni saya memang rasa jemu, bosan dan menyampah bila bersama awak. Kadang-kadang saya rasa kenapalah awak perlu hadir dalam hidup saya? Kalau diputar balik mase tu, saya memang tak ingin langsung kenal dengan awak. Huh! Sayang nye masa tak boleh diputar kembali. Saya tetap kena terima kehadiran awak dalam hidup saya.
     
    Tapi awak…saya pelik..pelik sangat-sangat kenapa awak terus setia dengan saya? 3 tahun awak setia. Sedang kan saya sentiasa lupa kan awak. Selalu pura-pura awak tak pernah wujud dalam hidup saya. Awak tau dan awak sedar saya sentiasa buat awak macam ni tapi awak tak kesah, awak kekal setia…kenapa awak??

     Hmmm..kalaulah skarang ni awak boleh bersuara dan jelas kan pada saya kenapa awak terus setia dengan saya kan bagus encik ASSIGNMENT?!




pernah bace post mcm di atas? dah biase kan bace post cenggini, hehe...
kalau yg kat atas ni, adalah hakcipta terpelihara by me..and who cares! 
aku nak jugak post camni because at least, when i wrote smthg like this, 
i have made u guys smile when read it..
errr...do i??

8 comments:

b0b0y said...

wakakaa....,,
mmg y tbaik huhuu..

biha a.k.a PETOM said...

hehe..thanx! trtipu ke? :D

sarzli said...

lps clash ngan EN.assignmnt,mesti awak couple ngan EN.keje pas ni..wakakak

biha a.k.a PETOM said...

hahaha! tu la pasal! redha saje lah, hehe

Askrie Hishamuddin said...

Serius, entry ini paling TERBAIK la Biha

biha a.k.a PETOM said...

haha, thanx! ko pon selalu curang dgn encik assignment ni kan, hehe

miss.Addin said...

haha ! suka sgt . en Assignment ni memang la kan . terlalu SETIA

biha a.k.a PETOM said...

tu lah..nk mndi, tido, makan, asik die je yg teman kn..bosan! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...