Pages

May 06, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

image
*Klik banner to link to blog Mr. Ben Ashaari*

Assalamualaikum guys!
Hey, hari ni aku join segmen abg Ben lagi..Kalau ikut kan, dah kali ketiga dah aku join segmen yg dianjur kan abg Ben ni
Honestly walaupon still baru dlm blogging world ni, aku memang suke join segmen yg abg Ben buat
Sebab senang je nk join, tak byk syarat...tu yg betul2 santai tu!
Tapi.....sebelum join segmen ni, same-same lah kite ringan kan tangan untuk support abg Ben ni dgn mengundi die kat SINI 
Eh, jangan lupe support kawan-kawan seangkatan nye jugak kat SINI
Pastu ade gathering sesame blogger u olzz...suke tak? suke lah tu
Aku sbagai blogger baru yg sgt kerdil ni pon boleh dan sgt-sgt dialu-alukan untuk join
Wahhh, terasa dihargai gitu!
Yg paling best, utk gathering 14hb May tu nanti, korang boleh bawak sesape je datang
Kalau aku, aku nak bawak family aku
Ala, family aku tak ramai, cuma ade ibu, ayah, adek, atok, nenek, sepupu belah mak, sepupu belah ayh, dua pupu belah mak, dua pupu belah ayah, atok sedara, nenek sedara dengan moyang aku, itu je..takde la ramai mane pon
Errr...ok, aku tau aku dah melampau, hahaha
Sudah-sudah la merapu tu Biha! Sudah!
Hmm, yg korang tu tunggu ape lagi?!
Cepat klik banner tu utk join
Same-same kite meriahkan segmen abg Ben buat ni jom!

9 comments:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

biha a.k.a PETOM said...

hey,jom serbu blog abg Ben ramai2, hehe...

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

biha a.k.a PETOM said...

thanx for singgah.. :)

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Qaseh Ziera said...

salam perkenalan....gegar may 2011...http://qaseh-ziera.blogspot.com

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

biha a.k.a PETOM said...

thanx guys!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...