Pages

May 15, 2011

Jom join bloglist Pilihan Wanita Askrie Hishamuddin


Wahaiiii sahabat blogger sekalian..
Kepada blogger lelaki, pejam kan mata anda sebentar, entry ni untuk kaum hawa je ok
Aku kali ni terasa berbesar hati gitu nak join bloglist wanita pilihan Asri ni, hehe..
Terasa diri sangat kerdil macam tak layak je lah nk masuk dlm bloglist tu
Eh eh eh, korang join la! Opps, maksud aku kepada yg sedar diri anda berjantina wanita atau kaum hawa, tersangat lah di alu-alukan untuk join sekali
Kalau interested, silalah klik header Asri kat atas yg meletop-letop tu
Cun siot header die, aku ni pon takde header lagi..jeles-jeles, hahaha

Syarat nak join pon manyak senang wooo..

1. blogger mestilah perempuan dan Mr. Asri, u really and totally know tht i am women rite? wonder women lagi! haha

2. Perlu follow blog Asri: So Mr. Asri, u pon ade buat entry pasal i am your 500th follower kn? so it is prove enough lah, hehe

3. Copy paste header and link ke blog Asri and it is done! tak caye? Ce klik header tu, confirm dah link ke blog beliau

4. The reason why you should choose me is bcoz : Ehem, Asri, aku assistant class kau, kalau kau tak letak aku dlm bloglist wanita kau, siaplah! ini suatu ugutan!!! hahaha..Alamak, gurau je, tak pasal-pasal kena reject pulak kang. Actually for me, the main reason why you should choose me is bcoz i am still new in blogging world. So at least when i have listed in your bloglist, it can help to promote my blog, muahaha..(Asri ade cakap omputih so aku pon sebok nk cakap omputih gak, haha)
Jap, jap..nak puji kau jugak ni..ambik hati la konon, haha..Asri actually a very supportive person tau..Why? sebab die ade la tolong-tolong aku yg terkial-kial dengan blog ni, maklumlah..baru lg kan..die jugak ade buat tutorial utk aku letak ads kt blog..err, tapi tak di apply kan lg..nanti lah, tunggu aku betul2 free, baru ade feel nk tepek2 ads ni, haha

5. Tinggal kan link entry kat blog beliau : I am done! anda bila lagi?? hehe

Ok, aku tag semua orang yg singgah blog aku termasuk korang yg tengah baca entry ni lah! hehe

p/s: tarikh tutup 31 May 2011 so ape tunggu lagi?? cepat!!!!! 10 blog shj yg akan dipilih..

12 comments:

RynaHakimi said...

Gudluck Biha..all da best =)

biha a.k.a PETOM said...

thanx akak! hehe

Askrie Hishamuddin said...

tenkiu biha!!!! ;)

biha a.k.a PETOM said...

hehe..wlcome :D

miss ieka said...

gud luck biha..:)

adan said...

gud luck er.. ^_^

biha a.k.a PETOM said...

@miss ieka: haha..thanx ika..ko join la jugak

biha a.k.a PETOM said...

@adan: thanx adan! oo, ok, adan xleh join, hehe

ain dzaya said...

ada can nak juin!!
jgn jelez taw, @ hentak pala kat dinding..hehe..

biha a.k.a PETOM said...

@ain dzaya: join je la..dialu-alukan sgt! hehe

adan said...

ahahaha... mmg tak boleh join pun.. keh keh keh.. ^_^

biha a.k.a PETOM said...

hehehe..mne tau kot2 nk menyamar jd pmpn, :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...