Pages

May 11, 2011

Bukti blog aku tak femes


Ehem ehem ehem...
U...i baru lagi dlm blogging2 ni..
Tak macam u kan, follower pon terkinja-kinja nak follow u
Follower tu termasuk i sekali lah, muahahahaha
Eh u! kenapa i rase mcm gedik sgt ni?
Alaaa, sekali sekala mcm ni takpe kot..u tak kesah kan kan kan?
Lagi pon, boleh la i test market kalau i gedik-gedik camni, ramai ke tak nak follow i ni..
Euwwwww..better to be myself lah
Ok, BERTUKAR!!

Yo, wassup guys! saje je buat intro gedik camtu..
Nak test jugak best sgt ke jd gedik-gedik ni, haha
Ok, entry ni entry mengarut je
Aku juz nak share kat korang
BUKTI BLOG AKU TAK FEMES!
Aku try la kat google tadi cari name-name top blogger ni
Haaa, let's check it out!
-
-
-
-
-
1st blogger : Fatin Liyana
ce kau tengok, aku baru taip F. A .T, name kak fatin ni dah tersembol keluar, name die yg first tu beb!!

-
-
-
-
-
2nd blogger: Maria Elena
Kak maghia pon femes jugak tu..Aku dah try google dah.. 
See!! name kak maghia bwh ckit je dari mark zuckerberg, hehe

-
-
-
-
-
3rd blogger: Cik Epal
Now, blogger ketiga yg aku usha ialah cik epal..
Kemain lagi cik epal, aku taip C. I. K je terus kuar name die, kat top search tu!

-
-
-
-
-
4th blogger: Ben Ashaari
Now blog abg Ben pulak, tak kurang hebak jugak
taip B. E. N. *space* A. maka tersembol lah nama beliau dgn sejelas-jelas nye, lihatlah!

-
-
-
-
-
Sekarang saat yg ditunggu-tunggu, jeng jeng jeng
the 5th blogger yg aku terjah untuk search kat google
Ce teka sape?
tengok lah, tengok lah...


5th blogger: Aku
Hampeh..takde kuar langsung der! 
Tapi takpe, mybe mase tu google search hang sebentar, tu yg tak kuar name aku tu kan (tak nak ngaku blog aku tak femes)
Cukup-cukup lah tu, sekarang dh nampak bukti blog aku tak femes kan, sob sob sob..wuaaa!!



p/s: entry ini di post dlm keadaan sy kebosanan. harap maklum ye, gua tak kesah langsung kalau tak femes la der! hahahaha..blogging just to have fun je, not more than tht..bak kate abg Ben Ashaari dlm entry die yg terbaru ni tentang populariti dlm berblog ni..hmm, aku rase kalau aku, bukan populariti yg aku cari tp kepuasan berblog and share my own thought dgn korang semua, hehe...

14 comments:

miss.Addin said...

hehe takpa, one day akan famous juga ! :)

GaRy™ said...

ye..sokong miss addin... terus je ngan stail blogging sendiri..=)

biha a.k.a PETOM said...

@miss.Addin: haha..one day but never noe bile..sy x kesah pon, hehe..jnji hppy blogging..ngee~

biha a.k.a PETOM said...

@Gary: yeah..tak payah nk ciplak stail blogging org laen, hehehe

cik aisha said...

belom masanye lg nk glame...ye2 je jwpn nk sedapkn ati..:)

z a z a said...

ehem sukenye dia.. ha ha

biha a.k.a PETOM said...

@cik aisha: tak kesah pon x glamer, sje post entry ni, suke2...hehe

biha a.k.a PETOM said...

@zaza: suke? xde lah, bese-bese je, hehe :D

adan said...

salam... ahaha.. gelak gak tengok blogger kelima tu.. ehehe..

teruskan blogging er.. ^_^

Biha said...

hehe..thanx ye adan :D
happy blogging too!

shafmechy said...

betul-betul..yg penting kepuasan

Biha said...

@shafmechy: yup..really agree with u

Askrie Hishamuddin said...

biha, cuba ko type nama Askrie Hishamuddin kat google, ade kuar kot! Teruja! Hahaha

Biha said...

yeke?? ok, nnti aku try! excted ni, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...