Pages

May 05, 2011

JIKA ANDA SEORANG BLOGGER

   
AKU DAPAT BANNER NI DARI Azizah a.k.a Naz

Mase tengah blog walking, aku singgah blog cik Azizah tu and terbace lah entry beliau pasal segmen ni

Tapi tapi tapi bila aku CHECK IT OUT!!, banner asal nye dari blog Ben Ashaari

Aku pon tak sure kenapa Ben Ashaari buat segmen ni.

Dia kate nak tengok berapa jauh banner kat atas tu bole tersebar

Aku pon ape lagi, dah takde keje kan, so santai aje lah join ni, hehe

Nak join jugak? 

Ok, Untuk mengetahui cara nye, sila klik SINI

Oppsss, one more thing! takde tarikh tutup okey, so anytime bole join



Elehhh, suke lah tu!

3 comments:

Dekcik said...

hehe..nak join lah nti klu ade mase..

entry terbaru..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/haishbile-header-dah-barublog-plak-wat.html

biha a.k.a PETOM said...

ok dekcik, join jgn x join..hehe

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...