Pages

April 20, 2011

Yesss, SHE is my 50th follower!

Assalamualaikum peeps!
Yeahhh, before this entry aku ade mention yg aku akan tag follower aku yg ke 50 kan kan kan?
Err..perlu ke aku nak wat camtu? Baru follower ke 50, nak kecoh-kecoh..Lain la kalau follower dah 5 juta beb.
hellooooo..suke hati aku lah! Kau mesti jeles kan sebab ko tak dapat jadi follower aku yg ke 50, muahahaha...sudah, Kau diam Pe'ah! (dengan gaya Sepah)
Hehe..dah la, aku tak nak membebel banyak sgt..
Biar aku bagitau direct je la ye?
Follower aku yg ke 50 is...is...is...
jeng..jeng...jeng...
my 50th follower is DYANNE
Hooreeyyyyy!
Hehe..thanx a lot dyanne for being my 50th follower
She is a cute girl tht just posted entries bout Why Men Are Pressuring Us To Be Thin?
Nice entry la dyanne coz for me it's really the fact tht MEN ALWAYS LOOKING FOR SLIM, THIN GIRLS
ok, i admit i am so so so thin, hahahaha
But then bile thin sgt, makhluk Allah yg b'name lelaki pon nak komplen jugak
"Kurus giler...mcm anorexia."
Hampeh! Hey lelaki, semua kau nak komplen kan, kau tu dh habes macho sgt ke? haha...
(oppsss, to men out there, kalau kau bukan type men yg camni, jgn la terase plak ye, peace)
Ehhhhh...kejap kejap kejap
Ini mcm dh menyimpang jauh dari tajuk asal lah
Reverse semule ke tajuk asal
Ok, juz wanna say thanx again and again and again to Dyanne
Yesss, SHE is my 50th follower! :)

6 comments:

ctwAwA said...

tahniah kepada pemenang..dyanne

biha a.k.a PETOM said...

erk, tp dyanne x dpt pape pon..dpt ditag name je kt entry ni, hehehe... :)

anny said...

wei..mau jugak~~

biha a.k.a PETOM said...

hehehe..mau ke? nanti, biar biha pikir ayt power ckit utk tag anny ye ye ye? ngeeee~ :D

dyanne said...

huhuh~ thx biha~ bermakna ouw post ni. hehe :D thanks a lot! >.<

biha a.k.a PETOM said...

oo yeah..wlcome2, hehe..saje wt post cmni sbb xde keje, haha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...