Pages

April 21, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Assalamualaikum semua!
Jantung aku degup kencang ni, this is the first time aku join contest beb..haha
Thanx a lot to Fatin Nabila coz sudi tag aku
kalau korang interested nak join contest ni, singgah-singgah la blog AM ni and tengok syarat-syarat to join the contest..
Ok, kini saat-saat yg dinanti-nanti kan
Nervous nak post gambar aku ni, hahaha
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
aku yg pakai tudung putih, hehe..kalau x puas menatap muke aku kat gmbr yg kocik ni, klik la kt gambr tu, biar nampak gedabak ckit muke aku, haha

Meh aku story sikit..
Picture ni di snap kat dalam fitting room
Kalau tak caye, tengok la tangan member aku, siap pegang baju nak try  lagi tuuu
Aku ni cuma menyelit je dlm fitting room tu sebab fitting room tu cermin die besar wei, so ambik kesempatan la untuk snap gambar, hehehe..
Pastu tengah syok-syok posing, ade sorang aunty ni ketuk pintu fitting room tu
Bile kitorang bukak je pintu, beratur orang tunggu nak masuk fitting room, haha
Aduhhhh,memang terbantut kitorang nak posing lebih-lebih

Kalau korang tengok kat gambar ni, 2 orang lagi tu housemate aku
Aku sayanggggg mereka sgt-sgt ok
(kalau diorang tau aku ckp aku syg diorang cenggini, mesti diorang t'sengih-sengih je sbb aku tak hingin langsung nak ckp sayang-sayang ni kat depan diorang, hahaha)
Hope our friendship will lasting forever
Till the end of my life
Cewahhhhhhhhh!!

Oppssss, almost terlupa nak tag my follower, hehe
(tangan aku gatal nak tag korang, hehehe..)



p/s : sebenar nye yang citer ade aunty ketuk pintu fitting room and ramai orang beratur kat luar fitting room tu, aku tipu je..eerrrrrrrr, korang percaya ke? kahkahkah!! gurau je ok, peace! hehe

8 comments:

aDaH CuLLen said...

biha, kalo kena tagged pstu aku kena wat ape? aku xtau...hahaha..

biha a.k.a PETOM said...

up to u la ko nak join ke tak, hehehe..ce pegi kt link AM tu..cmtu la step klu nk join contest nye

cik nurussalwa said...

cantik gambar tu.. good luck ye :)

biha a.k.a PETOM said...

thanx a lot cik nurussalwa..hehe :D

Far8 budak baik said...

mcm kontest post depan cermin tandas je hahaha

biha a.k.a PETOM said...

kurg hasam..hahaha
kalau posing kt cermin tnds, takkan lah kitorg posing duduk camtu, hehehe
hishh, nak kena farid ni, :P

Cik Aish said...

gud luck dear!!cik aish pun ada join..tp konfem kalah.hahaha

biha a.k.a PETOM said...

hehe, thanx cik aish! eleh, tup tup nnti cik aish yg menang, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...