Pages

April 30, 2011

Sweet birthday song

Assalamualaikum and gud evening u olz!
Anyone here yang suke movie korea tak?
To be honest, aku suke jugak layan citer-citer korea ni cuma tak obses sgt lah
Tapi the latest citer korea yg aku suker sgt-sgt ialah Dream High
Mesti ade yg pernah tengok citer ni kan..
Member aku kate kat tv pon ade tayang citer ni
Aku tengok online, al maklum lah umah sewa takde tv kan, haha
Dalam citer Dream High tu ade byk giler lagu best-best
Ok, walaupon aku tak paham bhasa korea, tapi bile sedap telinge mendengar, means lagu tu best la kan, :p
One of favorite song aku dalam citer ni ialah lagu Winter Child
Tak jemu-jemu pulak aku dengar lagu ni wei
Jom layan lagu ni same-same nak? 



Lirik :
Kyeoure taeeonan areumdaun dangsineun

Nuncheoreom kkaekkeuthan namanui dangsin


Gyeoure taeeonan sarangseureon dangsineun

Nuncheoreom malgeun namanui dangsin


Hajiman bom, yeoreumgwa gaeul, gyeoul
Eonjena malgo kkaekkeuthae

Gyeoure taeeonan areumdaun dangsineun
Nunchereom kkaekkeuthan namanui dangsin

Saengil chukhahamnida, saengil chukhahamnida
Saengil chukhahamnida. Dangsinui saengireul

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday To You

Happy Birthday To You

So macam mane? best kan?
Aku tibe-tibe teringat kat lagu ni sebab tadi aku wish birthday kawan aku kat facebook and post video ni untuk die..
Sweeetttttt kan, hehehe

6 comments:

pwincess Lov3y dOv3y said...

sama la kita..cter korea mmg best kan..:)

biha a.k.a PETOM said...

hehe, betul3..full of sweet moment kan? hehe :)

syaz rini said...

best2... dream high mmg best..terrrbaikk...:)

biha a.k.a PETOM said...

confirm fanatic dream high ni, hehe :D

My Name is Mar said...

Sangat tertarik dengan entri-entri kamu:)
N terus follow..
Dream High is one of my favourite Korean Drama..
N i prefer 'Somebody's Dream' song..
Not by the real singer..
Love Eun Jung (Baek Hee), IU (Pil Suk), Wooyoung (Jason) and Jing-guk (Taecyeon) VERSION..
It's in episode 7,i think..
BTW,do u love watching GLEE?..
Apa pon,.. NICE TO KNOW U:)

biha a.k.a PETOM said...

wow, looks like u are one of the fans of korean drama n it's prove bcoz u still rmember somebody dream song was sing in episode 7..
bout GLEE, yes i do love watchg it n almost the same like dream high coz relate life with music but always miss to watch it, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...