Pages

April 09, 2011

Soley Soley~

Assalamualaikum & gud evening yaw!
     Wow, penangan citer hantu kak limah balik rumah mmg dasyattttt betol!! Macam dah jadi fenomena pulak kat M'sia ni. Aku pun ikut berjangkit jugak, hehe.. Kalau kat fb, hampir semua page yg buat skrip-skrip hantu kak limah aku dah like. Lagu soley-soley pun aku dah bole hafal dah! haha..yela, lame-lame dengar lagu tu sedap gak pastu 'terhafal' la. 

     Nak dengar lagu tu dlm citer HKLBR tak? Meh aku share, hehe..Aku dlm mood rajen nk share-share ni sebab tengah bosan yang amat, haha..


    Like I have mention in previous entry, different people have different perception. So to those yang tak suke layan HKLBR, jangan la tgok or bace post aku ni k...Korang buat-buat tak nampak je.. Nanti tak pasal-pasal ade sesi kutuk-mngutuk tentang citer ni pulak, tak best la camtu kan..kesian hantu kak limah, penat die berlakon dlm citer tu, haha..Aku cuma nak mengisi masa lapang yang sangat membosankan je....

     Yang bagus nye dalam citer ni, diorang memartabatkan bahasa perak. Well, awok bukan orang perak pon tapi bangge la jugak sebab awok skarang sambung belajar kat perak, hehehe..

2 comments:

Shahrin Azlan said...

lgu neyh kw hafal eak,,mak kw swoh masak..
kw laa plng malas kan..bhahaa

biha a.k.a PETOM said...

oo yeah, kau ni sbgai sedara aku jgn la nk mnabur fitnah kt sini..sentap ati mak nak! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...