Pages

April 23, 2011

Berbaju kurung naek kereta drift!

Assalamualaikum
Hai semua! sehat? hehe...
Aku tak berapa sehat la, saket tekak, selesema, batuk uhuukk uhuukkk uhukkk, minum lah ubat batuk cap ibu dan anak
Ok, referring to tajuk entry tu, berbaju kurung naek kereta drift kn
Ekcelli yg naek kereta drift sambil pkai baju kurung tu AKU
hahahaha
tak percaya? betul laaa
kenapa kenapa kenapa??? nak kutuk lah tu
Hehe..tadi ade event kat kolej aku, and ade la group brother2 yg bawak kereta drift ni
Then, diorang offer pada sape-sape yg nak naek kereta drift untuk try feel camne prasaan naek kereta drift tu
Aku ni kebetulan kena join seminar pulak kat kolej aku tu
And kena pakai formal la iaitu baju kurung
Mase ade gap seminar tu, kitorang sempat la singgah tengok brother-brother tu dok maen kereta drift tu kn
Bile tengok diorang syok drift-drift kereta masing-masing,
Teringin jugak nak merasa naek kereta drift tu..
At first, aku tak nak naek wei, yelaaaa baju kurung beb! agak-agak la kan
Tapi.....member-member aku semua suruh aku bedal je naek kereta drift tu and brother-brother yg bawak kereta tu pon bagi galakan yg padu
So aku pon maen naek je la! 
Fuhhhhh, syok ar perasaan naek kereta drift tu tapi mcm tak puas pon ade, kejap sgt, hahaha
Ok la, tu je kot aku nak share arini, byk asgmnt la...tatatititutu









p/s : some people might say "Pehhh...ridiculous, ngarut seyh minah ni naek kereta drift, pakai baju kurung!" but...different people have different perception & they have their own reason why they do so...jadi tak payah nak ngutuk sgt la kalau aku naek kereta drift tu pakai baju kurung....yg penting aku berani wat camtu even takde sorang minah yg pakai baju kurung pon sanggup naek kereta drift mase tu..haha :P 

10 comments:

SiTi HaJaR said...

maybe u r the first gurl berbaju kurung naek kerta drift.. hebat kowt... baru gempak... hehe

biha a.k.a PETOM said...

kalau ikut kt kolej tu, mmg the first girl pon n x prasan plak pastu kalau ade any girl yg pkai bju kurung naek kete drift tu, hehe..but mybe kt tmpt laen ade je yg smpai pakai jubah naek kete drift tu, hahaha

Far8 budak baik said...

hahaha style je..naik kete drift ok per..
nak bawa terus pun tape ngan baju kurong tu
=)haha

biha a.k.a PETOM said...

tu la..
klu ikut kn hati, teringin gak nk try bwk kete drift tu..tp lesen kete pon xde daaa~ hahaha

Noona nana said...

seronok la tu...kn2???

biha a.k.a PETOM said...

sronok le...
alalala suke nyeeee~
hahaaha

miss ieka said...

wahhh..mcm best je dgr...btw ko mmg berani ar naek kereta 2..kalo aku kat situ..mmg aku pown join skli ar..hahahaha

biha a.k.a PETOM said...

haha..klu ko join skali,terlopong mulut mus'ab tengok, hehe.. :)

miss ieka said...

hahaha..bukn sllu die nak tgok aku naek kereta drift..(nnt x pasal2 aku kena sound drift ngn musab)...hahaha

biha a.k.a PETOM said...

ala, sonang citer ko suruh musab bwk kete drift tu then ko dduk sblh die..bru sonok klu gitu, hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...