Pages

April 28, 2011

Hafizzainal's contest - senyuman mahal



Assalamualaikum! 
Yippie!! biha join contest lagi, muahaha
Ok, contest kali ni aku tak di tag oleh sesiape pon
Aku blogwlking and terjumpe lah page Hafiz Zainal ni and meluap-luap perasaan nk join
Lagi pon syarat die simple je wei, serius simple giler! tu yg aku suke nk join tu
Kalau korang interested nak join jugak, KLIK SINI untuk pergi ke page Hafiz ni, hehe
Sekarang dengan ini aku ingin post gmbar senyum mahal aku ni
Nak tengok tak gambar nye? Jap eh, nak post la ni..
Kejap Kejap Kejap!!
OK
Tengah upload.......
=
=
=
1
=
=
=
2
=
=
=
3
=
=
=
tadaaaaaaaaaaa!!


Inilah gambar nye.....
Cantik tak kami senyum?
Eh, jangan lah buat muke terkejut
Ooooo, kecik sgt ye? tak dapat tengok muke aku?
Ok, gurau je...
Biar aku zoom kejap gambar ni ye, hahaha
Sekarang, 
Lu scroll ke bwh der, lu scroll ke bwh...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=

Terang tang tang aku yang SUPERB tu ok, haha

(if still tak puas ati dgn tahap kebesaran pic ni, klik je kt pic tu ye biar gedabak terpampang muke kitorg dan baru puas lah kau menatap muke SUPERB BIHA, haha)
Dah tengok gambar yg dipertaruh kan untuk contest ni? So macam mane, puas hati?
Saudara Hafiz Zainal, kami semua senyum kan kan kan
So memenuhi kriteria contest ni kannnnn.. Ahh, gedik pulak kau biha..
Yang penting, kami semua senyum dgn seikhlas nye, haha
Yela, ni gambar raye beb, kalau raye, mesti la happy rite? 
Lagi pon, perasan tak bile kite senyum pada orang laen even pada orang yg kite tak kenal, 
For exmple senyum pada mereka-mereka yg hati tgh gundah gulana, tgh marah, tgh bad mood, automatic diorang pon bole jadi t'senyum jugak kat kite
Jadi sebab tu Allah kurnia kan kite mulut untuk kite gune kan nikmat yg Dia bagi tu sebagai sedekah dengan memberi senyuman pada orang laen
Perghhhhh, not bad jugak aku berkata-kata, haha

Ok, now aku tag kengkawan blogger aku pulak
Jom join same-same, memeriahkan contest ni, ngeeee~

p/s: senyuman kami mahal sbb kami semua wonderwomen, hehe

4 comments:

Far8 budak baik said...

boleh menang ke ni??hahaha
=p..gudluck wa...
kalau dah menang..
aku nk gakk..hehe..
all the best dik..=)

biha a.k.a PETOM said...

lar, xmo join ke? hehehe :D

seminggu sekali said...

good luck :)

biha a.k.a PETOM said...

thanx a lot seminggu sekali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...