Pages

April 14, 2011

Maaf..

Source: Abg google



Assalamualaikum n how r u guys?? 
     Ha? why tajuk entry aku 'maaf'? nak tau ke?
Jeng..Jeng..Jeng..
Normally statement maaf tu bile orang ade buat salah kn..
Aku ade buat salah ke?
Mesti la ade......aku kn mnusia biase yg slalu wat silap
Ok..kali ni statement maaf ni untuk sape sbenarnya?
Hmmm..
Ekcelli maaf ni untuk my own blog la..
Hehehe..
For now, tak sempat lorhhh nak updte slalu.
Why?
Sebab skarang gua ade 4 asgmnt nak kne submit beb!
Kepale gua dah tingtong je ni..
Gua takut kalau gua updte pape kat blog ni,
Nnti TERupdate about asgmnt-asgmnt gua plak kan
Pastu lu orang semua tak nak bace pon
Btul tak?
Haaa..gua dah agak dah!
So so so better if gua siap kn dulu asgmnt-asmnt yg gua CINTAI tu dulu rite?
Ok, daaaa guys!
Tapi........
Errrrrrrrrrr....
Ishhhhh.....
Alaaaaaaaaaa...baru 3 saat tapi dh rindu mau updte la..wuaa!
Ah, sudah biha! stop menaip-naip ni..
STOP!!!!!
Ok ok..nak stop la ni..otw nak publish post la ni..
Babai semua

4 comments:

aDaH CuLLen said...

nape empat biha? kte ade empat ke tiga? aku kira aku cm ade tiga je..hahahahaha....

biha a.k.a PETOM said...

empat la wei..ko klas laen. aq ade asmnt agame sbb dgn ustz faizal..ko xde kn? kne hafal yasin je kn, wekkkkkk!

Far8 budak baik said...

alalala..4 assingnment je pun..
org 8 asgnmt tak kecoh pun =p
haha

biha a.k.a PETOM said...

oo, blagak ye! haha
mmg la kne kecoh sbb de 4 asmnt..
pastu last mnit nk buat nye..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...