Pages

April 16, 2011

Maharaja Lawak bantu reduce stress

Assalamualaikum sume!
Ceh, bru bape ari lepas post entry yg maaf..tu kn..
Konon-konon nye tak nak update dlm tempoh yg lame la sbb busy dgn asgmnt kn!
tapi tu sume KONON je, hahaha
Korang tau kan aku nak citer tentang ape, kan kan kan..
Yela, tak bace kat tajuk tu ke? tentang Maharaja Lawak daa..
Maharaja Lawak dah masuk musim ketiga beb!
Even rumah sewa aku ni takde tv, (kesian kan? sob3..)
Tapi aku follow gak maharaja lawak kat youtube, haha
Untuk week 3 maharaja lawak ni, aku paling suke SEPAH
Yeah! ade sape-sape peminat SEPAH kat sini?
SEPAH mmg best utk week 3 ni..
 Sape stuju sile angkat tangan mcm saya~ (dgn gaya usop wilcha)
Hehe..aku post la video maharaja lawak-SEPAH minggu 3 yg aku amek kat youtube ni ye.
Layan jap...


video kurang memuaskan. source : youtube la der..hehe

Sudah melihatnya? Bagaimana? Apa pendapat anda? Lawak? Lucu? Funny? Kelakar?
Jawapan saya, ianya sangat lawak, lucu, funny dan kelakar! 
(skemanye...ko nak kena lempang ke biha??)
Hehe..aku rase bile tgok maharaja lawak ni, dapat la reduce stress sikit...
Stress dgn asgmnt yg melambak and asgmnt yg aku sndri tak tau bile nak start buat ni, hahaha
Bepuloh kali aku tengok video ni beb, tak jemu pulak tgok lawak diorg.
Jozan dgn Nabil pon best jugak, :)

8 comments:

Far8 budak baik said...

haha..betul2..tergelak sampai sakit perut haha
weh2 mai tgk post aku hihi

biha a.k.a PETOM said...

ok ok..otw nak pegi blog ko la ni, hehe

aDaH CuLLen said...

hahahahaha!!!! lawak giler!! buat aku gelak btol sorang2 cm org giler! hahaha!!

biha a.k.a PETOM said...

hahaha...lawak spontn kn? tu yg best...klu ko stress, dtg la mlawat blog aq n pegi tuk tgok vid ni, haha! :D

Liza Razak said...

saya pon gila maharaja lawak jugak !! best sangat2!!

biha a.k.a PETOM said...

hehe..tau xpe! sokong sape? jozan? sepah? nabil? or jambu? hehe... bole mnangis2 gelak tgok lawak diorang, haha

MakweGerrard said...

sepah bez lwk dy..lwk gler..hehe

biha a.k.a PETOM said...

hehe..best kn kn kn? diorang kreatif, hehe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...