Pages

June 29, 2011

Kembali...

Assalamualaikum..
How r u, guys??
 Lame giler x updte blog and now, i am back!! yeah...
Penuh sawang blog ni
Sepanjang aku cuti bersalin semester sebulan ni, still ade yg sudi jengah blog aku ye, hehe
Thanx ye kt korang korang yg berkenaan tu
Especially to friends yg loyal giler follow prkembangan blog aku ni, thanx!!
Agak penat sbnarnye ni, so aku nak rest dulu
Sawang kt blog ni aku dh clorox dah sikit-sikit
So esok aku cuci bersih2 & jampi-jampi sampai naik seri blog ni semula ye?
Miss u guys blogger!
Tata~

8 comments:

Bidadari Syurga said...

takpa rest dulu... hilangkan penat... dah santai rehat baru best nak wat entrykan...? nak pinjam vakum akak ke?

aDaH CuLLen said...

oh! aku sgt merinduimu! haha! igt perjanjian kita yer biha! rest ckup2 yer!! :)

cik aisha said...

welkemback....:)

Biha said...

@bidadari syurga: vakum akak power x? nk gk pinjm, senang ckit kerja bersihkn sawang kt blog ni, hehehe

Biha said...

@adah cullen: siot...aku ingt lah, haha...klu aku langgat jnji ko tu pon, langgar snyp2 je, xnk gtau ko, hehe

Biha said...

@cik aisha: hehe..thanx cik aisha, muah3! :)

adan said...

biha........ welcome back... rahat kan minda anda.. ^___^

Biha said...

hehehe, thnx adan!! tgh rehat la ni, mncari idea nk tulis ape kt blog ni, tp lom dpt ilham lg, huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...