Pages

March 17, 2011

saya budak baru belajar

 Assalamualaikum! hello semua.. 
Source: Abg google


aku budak bru blajar..bru nk merangkak dlm dunia blog ni, haha
the reason why aku create blog ni bcoz aku nk jadi kn blog ni mcm diary aku la..
aku ade buku diary tp susah la pkai buku ni..
lagi2 aku ni jnis careless, merata aku letak..pastu hilang..haha
then aku jadi kn lappy aku sbgai diary aku..
dlm lappy ni, ade mcm2 story mory tentang daily life aku..
tp tp tp..lappy ni slalu wt hal! so sgala curahan hati luahan jiwa aku sume nye dh hilg..
ish, geram geram geram!!
maka, dgn itu, oleh yg demikian, tercipta lah blog ni..
confirm2 bila create blog ni,
takkan hilang diratah dek anai2 atau di ganggu gugat oleh virus2 jadah tu semua kn..hehe (argh, aku dh start mrepek dh!!)
so tht's it! ini la entry ptama aku..terima la seada nye ye..

4 comments:

aDaH CuLLen said...

welcome to blogging world...
xkan sume ko nk post kat sini biha?
kalo cmtu bgus..
aku setia nk baca...HAHAHA

PETOM said...

haha..share smthg yg tak trlalu privasi la wei..
yg lawak ke, pngtahuan am ke (klu ade la)..
hahahahaha

aDaH CuLLen said...

haha..same goes with me larh...
kte share ape yg bkn privasy..hehe
bile ko nk dtg blog aku lak?

PETOM said...

helloooo..aq dh singgah ok. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...